Services

 

Bezorgservice
Laat uw gezondheid (tijdelijk) te wensen over? Hebt u daarbij speciale geneesmiddelen nodig? En kunt u niet zonder specifieke hulp- en verbandmiddelen? Service Apotheek staat ook in moeilijke periodes graag voor u klaar! Met de Service Apotheek Thuiszorg garanderen wij dat u uw genees- en/of hulpmiddelen op maat en tijdig krijgt geleverd en bieden wij u bovendien een optimale begeleiding. Uw gezondheid is onze drijfveer. Waar nodig zoeken wij in samenspraak met andere zorgverleners naar goede oplossingen voor specifieke problemen.

Bezorgtijden:
Elke werkdag vanaf 16:00 uur. 

Wilt u gebruikmaken van thuisbezorging van uw genees- en/of hulpmiddelen? Neem dan contact met ons op via 0180 51 51 22 of info@apotheekvrijhof.nl.

Gratis inloopspreekuur
Iedere maandagochtend van 9.00 tot 12.00 uur kunt u voor vragen of advies vrijblijvend terecht bij onze apotheker tijdens het gratis inloopspreekuur.  
U kunt ook een afspraak met ons maken voor een persoonlijk adviesgesprek.

Servicedag
Uw apotheek doet in maart 2016 mee aan de Nationale Cholesterol Test. Wij vragen u eerst de risicotest te maken op www.nationalecholesteroltest.nl. Komt u op basis van uw testresultaat in aanmerking voor een gratis cholesteroltest in onze apotheek? Dan ziet u direct op welke dagen u bij ons terecht kunt. Via deze website kunt u direct een afspraak maken. 

Medicijnkluisjes
Wilt u uw medicijnen ophalen na sluitingstijd of wilt u niet in de rij staan? Maak dan gebruik van onze 24-uurs medicijnkluisjes!

Synchronisatie
Wij bieden u de mogelijkheid zich aan te melden voor de gratis synchronisatieservice. Synchroniseren houd in dat alle geneesmiddelen die langdurig (dagelijks) gebruikt worden, tegelijkertijd en voor een gelijke periode zullen worden klaargemaakt en afgeleverd. Wij houden, met behulp van ons computersysteem, bij wanneer uw geneesmiddelen opraken en maken tijdig uw geneesmiddelen klaar. U krijgt vervolgens bericht van de apotheek met daarop een afhaal- of bezorgdatum.

Bent u geinteresseerd? Kom dan langs de apotheek, bel (0180-515122) of stuur een email en we nemen spoedig contact met u op!

De Medicatierol
Gebruikt u meerdere geneesmiddelen naast elkaar? Heeft u soms moeite alles uit elkaar te houden of vergeet u weleens een tablet? Dan is de medicatierol misschien iets voor u. Met dit systeem worden uw geneesmiddelen overzichtelijk verpakt. Op het tijdstip van inname opent u een zakje waarin uw geneesmiddelen in de juiste dosering zijn verpakt. Dat is wel zo gemakkelijk. Zo weet u zeker dat u de geneesmiddelen gebruikt, op het juiste moment en in de juiste dosering. Bovendien is het tijdsbesparend.

Wekelijks ontvangt u van uw apotheek een Medicatierol, op een vaste afgesproken dag. Dit is een 'rol' van aan elkaar gehechte zakjes. Op ieder zakje staat aangegeven welke geneesmiddelen het bevat, hoe deze eruitzien en wanneer u deze moet innemen.

Bent u geinteresseerd? Kom dan langs de apotheek, bel (0180 51 51 22) of stuur een email en we nemen spoedig contact met u op!